Albocàsser inverteix 153.000 euros en la urbanització del solar per a la ubicació de la Residència de Majors, Centre de Dia i Centre de Rehabilitació i Integració Social

567
Albocàsser adequa el solar on s'edificarà, entre d'altres, la Residència de Majors
Albocàsser adequa el solar on s'edificarà, entre d'altres, la Residència de Majors
PUBLICITAT

Ja han començat les obres d’urbanització del solar on se situaran la futura Residència de Majors, Centre de Dia i Centre de Rehabilitació i Integració Social per a persones amb malalties mentals.

Així, l’Ajuntament d’Albocàsser inverteix més de 153.000 euros en la urbanització d’un solar de propietat municipal sense ús fins ara. “Utilitzarem dues ajudes de la Diputació, Pla 135 i Reactivem Obres de 2021, valorades en 105.000 euros i en 48.000 euros respectivament per a revitalitzar el solar i donar-li el millor ús que podríem imaginar: albergar els nous edificis on s’oferiran serveis socials de referència per al poble i la comarca de l’Alt Maestrat, com són la Residència de Majors, el Centre de Dia i el Centre de Rehabilitació i Integració Social” ressalta l’alcaldessa, Isabel Albalat.

El solar compta amb una superfície total de 16.000 metres quadrats, dels quals es destinaran 10.000 a la construcció dels edificis i la resta a vials i voreres.

Sense perdre de vista la construcció dels tres nous serveis, l’Ajuntament manté una línia de contacte directa amb la Direcció General d’Infraestructures de Benestar Social. “Volem agilitar el procés el màxim possible, per això, mantenim un contacte continu amb tots els organismes implicats per a aconseguir que la construcció dels tres centres vaja alhora amb la urbanització” afirma Albalat.

Cal recordar que el Centre de Dia, la Residència de Majors i el Centre de Rehabilitació i Integració Social han sigut inclosos en el Pla Convivint de la Generalitat Valenciana. Amb aquestes tres noves infraestructures socials, Albocàsser es convertirà en referent comarcal i serà un suport incondicional per a les persones majors, aquelles amb malalties mentals i totes les famílies que precisen dels serveis oferits.