Albocàsser inicia les tasques de neteja i desbrossament dels seus camins rurals

368
Treballs de desbrossament a Albocàsser.
PUBLICITAT

Els camins rurals d’Albocàsser seran desbrossats durant les pròximes setmanes gràcies al servei del Consorci Provincial de Bombers de la Diputació de Castelló. L’objectiu és alleugerir els principals camins del terme municipal i millorar les infraestructures per a un millor ús. Els treballs es realitzaran durant 8 dies, amb la novetat que es desplaçaran dues màquines per a fer les tasques de neteja. La primera màquina servirà per a netejar els marges dels camins i calçades, mentre que la segona, al pas de la primera, ampliarà el tram desbrossat uns metres més per a assegurar el correcte desbrossament.

L’alcaldessa d’Albocàsser s’ha referit a l’actuació com a «necessària per a la nostra localitat», ja que «els veïns i veïnes utilitzen molt aquests camins, tant per a treballar com per a accedir a les seues finques». De fet, la naturalesa agrícola i ramadera de la localitat fa necessaris aquests treballs, més tenint en compte els fenòmens meteorològics esdevinguts en la localitat.

Els treballs previs de desbrossament es van realitzar el mes d’octubre, quan van netejar marges durant quasi una setmana. Els treballs actuals començaran on van quedar l’última vegada, prop de la zona de l’ermitori de Sant Pau, i es netejaran tant els camins que no es van desbrossar com els que sí.