Albocàsser inicia activitats online per a veïns i veïnes durant l’Estat d’Alarma

627
Mesures per la quarentena a Albocàsser
Mesures per la quarentena a Albocàsser
PUBLICITAT
  • Des de l’Ajuntament s’ofereix un servei d’ajuda a majors i persones amb discapacitat i es reparteixen mascaretes casolanes
  • Ja han començat els treballs de neteja i desinfecció d’espais públics

L’Ajuntament d’Albocàsser ha posat en marxa una sèrie d’activitats a través de les xarxes socials per a ajudar a fer més suportable la quarantena durant l’Estat d’Alarma als veïns i veïnes de la localitat.

D’aquesta forma, avui dilluns el joc és “Fixa’t a la foto!”; el dimarts “Desafia la teua ment!”; el dimecres “De dites i refranys: el poble en sap un cabàs”; el dijous “BocaReptes” i el divendres “ConFinRecepta”. Es poden fer propostes i suggeriments en el 964 42 80 01, en el 659 43 44 48 (Whatsapp) o en info@albocasser.es

Ajuda als majors i persones amb discapacitat

L’Ajuntament ha habilitat un servei d’ajuda a persones majors o amb discapacitat per a evitar que hagen d’eixir de casa de manera innecessària. Aquells que ho necessiten poden contactar amb l’Ajuntament (en els mateixos telèfons i correu electrònic de dalt) i personal municipal s’encarregarà de portar-los compra o medicines.

Grup de confecció de mascaretes

Un grup de veïns i veïnes han començat a elaborar mascaretes casolanes per a l’ús de tota la població. Aquestes es realitzen en tela o paper. Per a sol·licitar mascaretes contactar amb l’Ajuntament.

Neteja i desinfecció

Ja han començat els treballs de neteja i desinfecció d’espais públics i mobiliari urbà. Tots els treballs es realitzaran seguint la normativa del Ministeri de Sanitat.

Des de l’Ajuntament d’Albocàsser s’anirà informant els veïns i veïnes de tots els canvis que es produïsquen en els pròxims dies i de les diferents mesures que es puguen adoptar.