Albocàsser i Subdelegació estudien millores en la seguretat del poble i la comarca

92
PUBLICITAT

Albalat i García Valls aborden la manca d’efectius i la possibilitat d’instal·lar càmeres de videovigilància

L’alcaldessa d’Albocàsser, Isabel Albalat, ha mantingut una reunió de treball amb la subdelegada del Govern a Castelló, Antonia García Valls, per abordar la preocupació creixent per l’augment dels robatoris al municipi i al Maestrat en general.

La reunió ha servit per a confirmar la intensificació de la col·laboració entre la Guàrdia Civil de Castelló i Tarragona en la lluita contra els robatoris. A més, la Guàrdia Civil de Benicarló, que pertany al municipi, donarà suport amb patrulles extraordinàries en cas de necessitat.

Com a mesura preventiva, s’ha plantejat la instal·lació de càmeres de vigilància a les entrades d’Albocàsser per a dissuadir els infractors, tant pel que fa a l’excés de velocitat com a l’entrada de vehicles amb intencions delictives.

Més agents per a la Guàrdia Civil

L’alcaldessa ha reivindicat la necessitat d’augmentar la plantilla de la Guàrdia Civil al Maestrat, ja que les zones rurals com Albocàsser pateixen una falta de cobertura d’agents. A més, ha proposat la creació d’un plus de ruralitat per a les nòmines dels funcionaris que treballen en aquestes zones, una iniciativa que la subdelegada ha considerat positiva i s’ha compromès a traslladar a les instàncies pertinents.

Al respecte, García Valls ha confirmat la celebració d’una reunió comarcal de seguretat el proper 11 de març a Atzeneta, on es debatran els problemes de seguretat que afecten la comarca del Maestrat.

Respecte al nou cuartel de la Guàrdia Civil i al dipòsit municipal, la máxima representant municipal enviarà un informe detallat a la Subdelegació per a que s’envie a Institucions Penitenciàries.

L’alcaldessa ha valorat molt positivament la reunió, ja que ha permès avançar en la recerca de solucions als problemes de seguretat que pateix Albocàsser i el seu entorn.