Albocàsser i el CDR Alt Maestrat treballen en el projecte ‘Biocuidados’

780
Reunió de l'alcaldessa d'Albocàsser amb responsables del CDR Alt Maestrat
Reunió de l'alcaldessa d'Albocàsser amb responsables del CDR Alt Maestrat
PUBLICITAT

L’alcaldessa d’Albocàsser, Isabel Albalat, s’ha reunit amb responsables del CDR Alt Maestrat encarregats del projecte ‘Biocuidados’ per a millorar la qualitat de vida de les persones vulnerables. Així, el projecte, impulsat per COCEDER (Confederació de Centres de Desenvolupament Rural), l’Ajuntament d’Albocàsser i el CDR Alt Maestrat, té per objectiu aconseguir un canvi de model en el sistema que previnga la institucionalització i fomente la desinstitucionalització de les persones vulnerables.

Així, l’Ajuntament vol aconseguir un model d’atenció integral de la persona en el seu entorn, potenciant la seua autonomia i participació en la comunitat. Per a això, des del CDR Alt Maestrat s’impulsa el desenvolupament personal per a conéixer les habilitats personals de cadascun i aconseguir el treball ideal.

Cal indicar que es tracta d’un projecte d’innovació vinculat al Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència de la Secretaria d’Estat del Ministeri de Drets Socials i Agenda 2030, i finançat per la Unió Europea – Next Generation EU.