Albocàsser honra a Santa Cecilia amb un concert

248

Dissabte que ve 5 de desembre l’Associació Musical Santa Cecilia d’Albocàsser oferirà el tradicional concert de Santa Cecilia a les 19h a l’Auditori.

L’agrupació comptarà amb la direcció del Mestre Salvador Sebastià com a director convidat. Igualment, el director titular, Juan Conill, dirigirà part del concert. Entre les peces de les quals podran gaudir els assistents es troben el pasdoble Albocàsser d’Oscar Navarro, que va guanyar el 2° Concurs Nacional de Pasdobles de la localitat, el Preludi per a un Aniversari del Mestre Salvador Sebastià, que enguany és el 25 aniversari de la seua composició o l’estrena absoluta de l’Himne de la Gaiata 9 L’Espartera de Castelló, música del compositor Ximo Fabregat i lletra de Vicent Jaume Almela i Eixau.

Cal indicar que l’aforament és limitat a causa de la Covid19. Per això, qui vulga assistir ha de reservar plaça a l’ajuntament d’Albocàsser. El termini de reserves finalitza el dimecres 2 de desembre.

Assenyalar que el concert de Santa Cecilia s’emmarca dins de la campanya “Actuacions musicals de la província de Castelló” patrocinada per la Diputació de Castelló.