Albocàsser exposa a Educació les necessitats del municipi

224

L’Ajuntament d’Albocàsser ha mantingut una trobada amb el secretari autonòmic d’Educació, Miquel Soler, en la qual se li ha exposat la realitat educativa de la localitat. Des del consistori se li ha aportat un document en el qual s’exposen les necessitats en primària, secundària i batxillerat.

Des del municipi es pretén donar un impuls a la millora de les infraestructures educatives de la població amb la construcció del nou col·legi i amb la implantació de la formació fins als 18 anys en la localitat, recuperant-se així un servei del qual Albocàsser ja ha arribat a gaudir.

Així mateix, des del consistori es planteja aprofitar les sinergies educatives que es puguen establir amb els docents que ja imparteixen classes al centre penitenciari. Una vegada exposades les necessitats a Educació des de l’Ajuntament es realitzarà un seguiment permanent de les demandes realitzades perquè es vagen concretant en millores.

Adults i 0 a 2 anys

D’altra banda el consistori també està treballant en la implantació d’una Escola de Formació d’Adults al municipi. Una altra de les línies de treball és oferir educació gratuïta de 0 a 2 anys per a les famílies que ho necessiten.