Albocàsser es reivindica pels drets de les dones en un 8M massiu

94
PUBLICITAT

El poble d’Albocàsser ha eixit al carrer aquest matí per a reivindicar la igualtat de drets entre homes i dones i l’erradicació de xacres com la violència masclista o les escletxes en tots els àmbits de la societat. Així, davant les portes de l’Ajuntament s’ha llegit un manifest amb acompanyament musical previ a partir d’una batucada de Pumtrátukada i una marxa pels carrers del poble. Abans de la lectura del manifest s’han llegit els versos ‘I tu, sols tu’ per part de l’Associació de Dones d’Albocasser.

“El 8M és un dia assenyalat per tot el que representa, però no ens podem oblidar que tots els missatges i les actuacions que demanem s’han de defensar tot l’any. La nostra societat demana la igualtat de drets en àmbits professionals, laborals, socials o de qualsevol classe. Per les que estem ara i per totes les generacions que vindran”, ha explicat la regidora d’Igualtat de l’Ajuntament d’Albocàsser, Alina Covaci.

Durant el matí s’han dut a terme diferents tallers amb temàtica feminista organitzats pel CEDES, el Centre de Desenvolupament Rural Alt Maestrat i l’Associació de Dones d’Albocàsser. A més, s’ha obert al públic una exposició de pancartes al Safareig, on s’han mostrat les creacions que s’han fet en els últims dies al CDR Alt Maestrat, al CEIP Joan de Brusca, al CES Alt Maestrat i al Servei de Promoció de l’Autonomia Personal local.