Albocàsser es prepara per al Cant dels Cartes

623
Albocàsser es prepara per al Cant dels Cartes
PUBLICITAT

La setmana vinent se celebra a Albocàsser el tradicional Cant dels Cartes i rondalla de la Puríssima, declarades d’Interès Turístic Local.

El dijous dia 6 a les 12h s’inaugurarà l’exposició de “Les cartes a Albocàsser” en l’ermitori de Sant Pau. A la vesprada, a les 17h, en el mateix entorn, s’emetrà el capítol dedicat al municipi en la sèrie de Canal Historia Territorio Templario. A més, hi haurà un taller de versar Albades a càrrec del poeta, pintor i escultor Jere.

El divendres dia 7, tal com mana la tradició, tindran lloc Les Cartes i la Nit d’Albades.
Durant la vesprada es contarà la història del festeig i Soledad Beltrán conduirà una visita guiada per Sant Pau.

Des de les 23h els quintos cantaran en Les Cartes en la plaça de l’Església. Es tracta de cobles que relacionen els pals de la baralla amb els misteris de la Passió del Senyor i Dolores de la Mare de Déu. A continuació serà el torn de les Albades.

El dissabte, amb motiu de la festa de la Puríssima, hi haurà missa a les 11h en l’església parroquial de l’Assumpció a la qual seguirà la Rondalla de la Puríssima pels carrers del municipi.

La festivitat conclourà amb una nova projecció de Territorio Templario al seu pas per Albocàsser. L’esdeveniment serà a les 17h en l’ermitori de Sant Pau.