Albocàsser es prepara per a la Setmana Cultural

111
PUBLICITAT

Albocàsser ja està a punt per a gaudir de la Setmana Cultural, que tindrà lloc de l’1 al 6 d’agost i en la qual s’han programat moltes activitats de diferents temàtiques.

La setmana començarà el Dimarts, 1 d’agost a les 19h amb la inauguració de l’exposició de tapissos donats al poble per part del mestre Agunstín Montañes en l’Ermita dels Sants Joans. Aquest mateix lloc acollirà, l’endemà, la projecció de 4 documentals fets a Albocàsser: ‘Els caçadors’, ‘El campanar’, ‘La Despertà’ i ‘El Rosari de l’aurora’. També, el dijous 3 d’agost, en la mateixa ermita es podrà assistir a un fòrum del llibre ‘Cap a la bellesa’ de David Foenkinos, dut a terme per Sílvia Romero, del Club de Lectura El Núvol. Seguidament, es durà a terme la presentació de la novel·la ‘La noia del retrat’ de Silvia Romero i Olea.

El Divendres 4 d’agost, a les 20h, es gaudirà d’un teatre musical a la terrassa del Llar dels Jubilats, que anirà seguit d’un ric sopar de ‘pa i porta’ que finalitzarà la nit amb música en directe. La Llar dels Jubilitats, també acollirà el dissabte el taller ‘Descobreix el teu ikigai’, on Maria José Bellés tractarà de facilitar als i les participants la cerca del seu propòsit. Per a continuar gaudint del dia es farà una xarrada anomenada ‘Recuperació de llavors antigues’, a càrrec dels integrants del grup Connecta Natura en el Barranc; i es realitzarà l’II Tast de tomata d’Albocàsser. Per a finalitzar la nit, a les 20.30 h, Pep Gimeno ‘El botifarra’ i l’Associació Musical Santa Cecília d’Albocàsser delectaran a veïns, veïnes i visitants amb una actuació musical en el pavelló municipal.

Per a tancar la Setmana Cultural, el diumenge 6 d’agost, a les 9h, es realitzarà l’eixida no competitiva al voltant del terme municipal d’Albocàsser, on es podrà gaudir del passat més recent del municipi. A més, durant el matí, hi haurà un mercat de llibres de segona mà en la Plaça Església. I per a acabar, a les 20h es podrà gaudir del cinema infantil i juvenil a la fresca amb roses en l’exterior de l’auditori municipal.

Aquestes activitats es realitzaran amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Albocàsser, l’Associació de Jubilats, l’Associació Musical Santa Cecília, l’Associació Cultural del Assegador, l’Associació de Dones, els Caçadors, el Club de lectura El Núvol, el Club de Muntanya a Desnivell i l’AMPA.

Esperem que siguen del vostre gust. Gaudiu-les