Albocàsser es concentra per a reivindicar l’eliminació de la violència masclista

715
PUBLICITAT

Aquest mateix matí, les veïnes i veïns d’Albocàsser s’han mobilitzat i unit en la plaça de l’Ajuntament per a llegir un manifest reivindicatiu amb motiu del Dia Internacional de la Violència Contra la Dona. “No podem permetre que la violència masclista continue existint. És una xacra social que no pot continuar. I ho aconseguirem entre totes i totes. Amb xicotets actes com aquest amb els quals es busca conscienciar a la població, dels més xicotets als més majors, de la importància de la no violència masclista i d’impedir que aquesta ocórrega en qualsevol de les seues formes” ressalten des de l’Ajuntament d’Albocàsser. Així mateix, aquesta vesprada, a les 18h, tindrà lloc al CDR Alt Maestrat un taller per a persones adultes a càrrec de Marisa Ruiz per a conscienciar sobre la violència sexual sistemàtica i com es passa de la victimització a l’empoderament.

Dins dels actes organitzats amb motiu del 25N per l’Ajuntament d’Albocàsser en col·laboració amb la Mancomunitat Alt Maestrat i el CDR Alt Maestrat, el passat cap de setmana es van celebrar a l’ermitori de Sant Pau el taller lúdic i vivencial “Càpsula del temps des de 2.451: la violència masclista ha desaparegut” i l’espectacle de teatre per a adults de la companyia Teatre del Contrafet “Segarem ortigues amb els tacons”.

Després de les activitats de hui, el dissabte a les 17.30h l’ermitori de Sant Pau acollirà un cinefòrum per a majors de 16 anys centrat en la pel·lícula “A Promissing Young Woman”.