Albocàsser es bolca contra la violència de gènere

240
Albocàsser es bolca contra la violència de gènere

Diferents organismes i entitats d’Albocàsser com l’Ajuntament, el CDR Alt Maestrat, l’Associació de Dones i el CEIP Joan de Brusca han organitzat diverses activitats amb motiu del Dia Internacional Contra la Violència de Gènere que se celebra hui mateix, dilluns 25 de novembre.

D’aquesta forma, el divendres es va col·locar en el mercat una carpa violeta amb el lema “STOP Masclismes”. Les activitats van continuar el dissabte amb un taller al Pla de la Font sota el títol de “En el vostre nom”; una xarrada-taller sobre les violències masclistes i una marxa contra la violència de gènere. Cal assenyalar que la carpa violeta va estar oberta durant tot el matí.

Les activitats continuen hui mateix amb diverses activitats. Així, els xiquets i xiquetes del CEIP Joan de Brusca han elaborat papallones morades en el taller “Que no ens tallen les ales”. Aquesta vesprada, a les 16h es llegirà enfront de l’Ajuntament el manifest de la jornada i es realitzarà un minut de silenci per les víctimes. Els actes del Dia Internacional Contra la Violència de Gènere acabaran amb un taller d’imatges, relats i cartells impartit per Culturama a les 17h en el CDR Alt Maestrat.

Cal assenyalar que l’Ajuntament i el campanar s’han il·luminat de color violeta per a conscienciar sobre aquesta problemàtica.