Albocàsser entrega els premis literaris Casimir Melià

1033
PUBLICITAT

L’Ajuntament d’Albocàsser, durant la celebració de les festes patronals, ha donat a conèixer els guardons als premis literaris Casimir Melià Tena que enguany arriben a la vint tercera edició. Els premis es divideixen en cinc categories segons l’edat dels participants compreses entre els sis i els setze anys.

La primera categoria correspon al Primer Cicle d’Educació Primària. El primer premi ha estat atorgat a l’obra “El carrascar de Sant Antoni” de Pau García Ribalta, del CEIP Joan de Brusca d’Albocàsser. El segon premi ha recaigut en l’obra “Una escola una miqueta rara” de Rosa Fermosell Segarra, del CEIP Joan de Brusca d’Albocàsser i el tercer premi ha estat per a “L’home Ferit” d’Albert Sales Sospedra, del CEIP Joan de Brusca d’Albocàsser.

 

En la categoria del Segon Cicle d’Educació Primària, el primer premi s’ha lliurat a l’obra “L’Estral màgica” de Natalia Tena Segura, del CEIP Joan de Brusca d’Albocàsser. El segon premi a “La música i Ramonet” de Lluís Josep Vidal Barreda, del CEIP Joan de Brusca d’Albocàsser. El tercer premi correspon a l’obra “Melós i la rabosa” d’Álex Ribalta Albalat, del CEIP Joan de Brusca d’Albocàsser.

 

Els guardonats del Tercer Cicle d’Educació Primària han estat “L’instint d’aventura” de Pau Monfort Adell, del CP Vicente Artero de Castelló, amb el primer premi. Amb el segon premi, “Manel a la Prehistòria” de Marta Sánchez Fenollosa, del CEIP Cervantes de la Vall d’Uixó i amb el tercer premi “Dins d’una nevera” de Borja Puchol Forés, del CEIP Sant Miquel de Vilafamés.

 

Al Pimer Cicle d’Educació Secundària, el primer premi ha estat atorgat a “Memòries” d’Estel·la Micó Frau, de l’IES Vila-roja d’Almassora. El segon premi ha estat per a “Un estiu al poble” de Paula Mercado Martínez, de l’IES Broch i Llop de Vila-real. Mentrestant, el tercer premi s’ha lliurat a l’obra “Allò que el temps no ha pogut borrar” d’Isabel Bellés Albalat, del CES Alt Maestrat d’Albocàsser.

 

En la categoria del Segon Cicle d’Educació Secundària, el primer premi ha estat per a “Fàtima, l’Oroneta i el tresor” de Ramir Monfort Puig, del CES Alt Maestrat d’Albocàsser. El segon premi, per “El Templer” de Meritxell Micó Frau, de l’IES Vila-roja d’Almassora, i el tercer premi per “La Raça balcànica” de Gerard Vidal Barreda.

 

El jurat ha estat format per Antoni Melià Fortuna, Rector de la Parròquia d’Albocàsser, Elena Sánchez Almela, presidenta de la Societat Castellonenca de Cultura, Joaquim Roca Albalat, Professor del CES Alt Maestrat d’Albocàsser i President del Centre d’Estudis del Maestrat, Evarist Monfort Guimerà, Mestre del CEIP Joan de Brusca d’Albocàsser i Josep Castellano Puchol, tècnic de formació de l’IVAJ i escriptor.