Albocàsser entrega avui els premis literaris Casimir Melià

246

Avui diumenge Albocàsser es disposa a celebrar diferents actes en què destaquen els festejos taurins al matí amb l’entrada de masos de la ramaderia El Gallo de Moncofa i els bous de la ramaderia dels Germans Bellés de la Torre d’En Besora que recorreran el recinte taurí al migdia. L’ajuntament acollirà el lliurament de premis del Certamen literari Casimir Melià Tena, que enguany arriba a la seva vint-cinquena edició. A la vesprada segueixen les exhibicions taurines i els xiquets i xiquetes podran divertir-se participant en els tallers i saltant en els inflables.

La Cursa Popular Vila d’Albocàsser arriba a la vesprada amb una versió per als corredors infantils. La prova per adults té un recorregut urbà de poc més de deu quilòmetres amb un desnivell positiu de 350 metres.

A la nit, la companyia de teatre El Cresol representarà l’obra El Tio Cavila i de matinada la disco mòbil Bandalay farà que la festa segueixa fins a altes hores.

La jornada d’ahir a Albocàsser va estar marcada pels actes taurins en homenatge a la Penya Taurina de la localitat. La programació va començar amb un dinar al qual va seguir una entrada i concurs de retalladors dirigits al públic infantil. Al migdia es va pujar al calaix del bou amb cavalleria i, seguidament, es va realitzar la prova d’un bou cerril de la ramaderia Juan Manuel Criado.

Els socis de la penya van degustar un dinar i, a la vesprada, va tenir lloc un desafiament de ramaderies en què van participar els bous de Miguel Parejo i La Paloma.

La Muixeranga de Vinaròs va realitzar una cercavila i a partir de la mitjanit van continuar els festejos taurins amb un bou embolat alternatiu per als xiquets i xiquetes i l’embolada del bou de la vesprada. La festa va seguir amb l’orquestra Tranze al Pla dels Sants Joans.