Albocàsser entrega a Puig un informe amb les necessitats del municipi

704
Regidors d'Albocàsser amb Ximo Puig.
PUBLICITAT

L’Ajuntament d’Albocàsser ha fet lliurament al president de la Generalitat d’un informe que recull les principals necessitats del municipi.

Executar les obres del nou Col·legi Institut de Secundària (CEIPSO) i executar les obres de la nova residència de majors i el nou centre CRIS són dos de les prioritats de l’equip de Govern. L’objectiu és garantir en el municipi l’ensenyament fins als 18 anys i que les obres dels centres d’atenció social es realitzen al més prompte possible. Així mateix des del municipi es planteja ampliar l’oferta formativa amb FP o delegacions de l’Escola Oficial d’Idiomes.

En matèria de cultura i patrimoni la promoció de les pintures rupestres de la Valltorta, un conservatori comarcal de música, la posada en valor del patrimoni local, la dinamització i restauració de part el conjunt de Sant Pau, la realització d’excavacions en La Vileta o la declaració de les festes com d’interés turístic són algunes de les propostes incloses.

Una altra de les apostes de l’equip de Govern és l’esport. En aquest sentit aspectes com la climatització de la piscina, la construcció d’un trinquet, la remodelació del camp de futbol i del complex esportiu de la Planeta, són algunes de les peticions.

En matèria sanitària es proposa la prestació de més especialitats mèdiques en el centre sanitari per a evitar desplaçaments.

Des del punt de vista de carreteres i desenvolupament les idees plantejades proposen la construcció d’una circumval·lació que evite el pas pel centre de la localitat. Així mateix l’equip de Govern vol impulsar una àrea empresarial per a implantar nous negocis i activitats. El consistori també aposta per un pla de rehabilitació integral per als habitatges del nucli històric.

Des del punt de vista agroalimentari les propostes se centren en garantir el relleu generacional i a millorar la rendibilitat de les explotacions, apostant per l’activitat amb certificació ecològica.