Albocàsser dóna la benvinguda al Nadal amb l’èxit de participació de la Fira de Nadal

525
Fira de Nadal d'Albocàsser
PUBLICITAT

Diumenge passat 11 de desembre, a Albocàsser es va celebrar la Fira “Albocàsser en Nadal és una altra història” amb motius medievals en la cita. Malgrat el mal temps que va obligar al trasllat de tot el muntatge cap al Poliesportiu Municipal, la participació en la fira va ser molt alta i amb bona acceptació quant als recursos allí presents.

Des de l’organització es va fer tot el possible per semblar com un autèntic ‘mercat al carrer”. Es van muntar haimes per a cadascun dels participants, llums decoratives, cartelleria i música per a apropar una miqueta més al Nadal. Després de la inauguració matutina de la Fira, els participants van iniciar les seves activitats. L’Associació de Jubilats i Jubilades d’Albocàsser va col·laborar amb bunyols casolans, mentre que ContaClow va realitzar un contacontes infantil. La novel·lista Rosario Raro va exposar davant el públic els secrets de la seva novel·la ‘El cel sobre Canfranc’, en com es va inspirar i com va crear la seva obra literària. A més, va haver-hi signatura de llibres per als i les presents.

Al matí i a la vesprada va haver-hi temps de gaudir amb tallers per a xiquets i xiquetes on van aprendre a crear adorns nadalencs, espases i escuts medievals i jocs tradicionals d’antany. Tant públic com expositors van coincidir en la positiva valoració de l’esdeveniment, en la qual van col·laborar associacions i col·lectius d’Albocàsser com Quatre Gats, Bioestética Elena Galisteo, La Botiga, La tienda de Laia, Forn de Pa Vidal, ZENAB chocolates artesanos, Frutos Secos Escrig, Som de llibres, José Sales L´Art Rustic, Associació de Jubilats i Jubilades i l’Associació Cultural L’Assegador, als qui el consistori agraeix públicament la seva col·laboració i dedicació.