Albocàsser destina 20.000 euros al formigonat d’un camí rural

84
PUBLICITAT

L’Ajuntament d’Albocàsser continua treballant per arreglar i millorar l’estat de la xarxa de camins rurals que connecten tot el terme municipal. D’aquesta forma, es destinaran prop de 20.000 euros a adequar el camí rural que s’estén des de la Creu dels Frares fins al Coll de les Forques, amb entrada directa a la CV-129 connectada directament amb Les Coves de Vinromà.

L’actuació es duu endavant a partir d’una subvenció atorgada per la Generalitat Valenciana i obtinguda en el marc del PLPIF (Pla Local de Prevenció d’Incendis Forestals). El PLPIF d’Albocàsser és necessari per a previndre i establir mesures que cal prendre per reduir les causes d’incendis en el terme municipal i, d’aquesta manera, garantir la continuïtat de boscs, fauna i flora dels paratges locals.

En aquest sentit, amb els treballs es formigonarà el ferm dels trams del camí que presenten pendents més pronunciades, transitat habitualment amb vehicles per a accedir a finques i explotacions agropecuàries. Així, també es garantirà la seguretat de conductors com de vianants o esportistes que circulen pel camí. De la mateixa manera, es netejaran les vores dels camins per a augmentar la visibilitat. Si cal en el futur, la millora substancial del camí facilitaria desviar el trànsit de dins de la població.