Albocàsser demanarà a Iberdrola que corregisca els continus talls de subministrament

64
Vilafranca, dues hores sense llum

L’Ajuntament d’Albocàsser sol·licitarà a Iberdrola que millore la connexió elèctrica en el municipi per a evitar els continus talls de subministrament que es produeixen a la localitat.

L’alcaldessa, Isabel Albalat, ha assenyalat que des del consistori “hem sol·licitat una reunió amb els responsables provincials de la companyia després dels talls que s’han produït durant l’últim mes”.

Durant els últims dies han hagut diverses avaries que han requerit l’actuació dels tècnics. En cadascun dels casos, parts del municipi han estat sense subministrament elèctric durant diverses hores.

Aquesta situació, a més de les molèsties que ocasiona als usuaris, provoca problemes a comerços i indústries de la localitat. Bars, botigues de comestibles o altres negocis són els més perjudicats. A més, es dóna la circumstància que en aquestes dates l’activitat de les indústries relacionades amb l’ametla està a ple rendiment.

Durant la celebració de la passada fira de l’ametla la localitat ja es van prendre mesures per a evitar els talls tenint en compte que s’havien produït en anys anteriors.

Per a Isabel Albalat “una de les mesures bàsiques per a mantindre la població als pobles de l’interior és que els serveis bàsics com el subministrament elèctric estiguen garantits i tinguen la mateixa qualitat que en qualsevol ciutat”.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA