Albocàsser demana no demorar la residència de majors i centre de dia per a majors a Benestar Social

81
visita albocasser directora territorial benestar social
PUBLICITAT

La directora territorial, María José Arquimbau, visita amb l’alcaldessa i la regidora de Benestar Social el CEEM, el CDR i el terreny previst per al nou centre

L’alcaldessa d’Albocàsser, Isabel Albalat, ha rebut la visita de la directora territorial de Benestar Social, María José Arquimbau, a la qual ha mostrat les possibilitats dels espais municipals existents per a la construcció i millora dels projectes de la seua competència, així com els recintes que ja estan en marxa.

Albalat ha indicat a la responsable de Generalitat Valenciana que en el solar per a situar la residència, centre de dia i Cresol s’han invertit, amb gran esforç i a costa de millorar altres espais, també necessaris, del municipi més de 400.000 euros que l’han transformat en un espai idoni per a cobrir aquesta atenció. El centre unificaria residència i centre de dia per a donar servei a la nombrosa població que ho requereix.

L’alcaldessa d’Albocàsser ha titllat de “molt positiva” la reunió de treball. “Esperem que la directora territorial tinga la sensibilitat i la capacitat de decisió perquè no es demore l’inici de l’expedient i la construcció; hi ha necessitat de fer-ho i entenem que som el lloc idoni per a albergar-lo”, en paraules de la primera edil.

Arquimbau també ha recorregut el Centre Específic per a Malalts Mentals (CEEM) i el Centre de Desenvolupament Rural (CDR) Alt Maestrat, que ofereix suport a persones majors, dones, persones amb diversitat funcional, migrants, LGTBIQ+ i menors, entre altres col·lectius. Durant la visita, la directora territorial ha conegut totes les activitats i cobertures socials que ofereixen tots dos centres.