Albocàsser demana a la Mancomunitat Alt Maestrat que torne a prestar el servei de Menjar a Casa

93
PUBLICITAT

L’Ajuntament d’Albocàsser ha sol·licitat a la Mancomunitat Alt Maestrat que torne a prestar el servei als usuaris del programa Menjar a Casa. Des del consistori s’ha posat en relleu que “des de mitjan març, quan va acabar el contracte, els beneficiaris del servei Menjar a Casa, no reben el menjar en els seus domicilis. El motiu és que la Mancomunitat Alt Maestrat no ha realitzat les gestions necessàries per a traure a licitació o per a contractar una empresa i donar així continuïtat a aquest servei. Els perjudicats són una desena d’usuaris d’Albocàsser que ens pregunten què passa amb el seu menjar”.
 
Des d’Albocàsser s’ha explicat que “en el seu moment vam advertir a la Mancomunitat que acabava el contracte amb l’empresa que prestava el servei, però des de la comarca no s’ha fet el necessari per a traure a licitació el contracte o bé buscar una solució temporal. Necessitem una actuació urgent perquè el menjar torne a arribar cada dia a les persones majors del nostre poble perquè es tracta d’un recurs necessari per a les persones que volen romandre en els seus domicilis i al seu poble”.
 
El programa Menjar a Casa el va introduir la Generalitat i posteriorment es va fer càrrec la Mancomunitat amb el finançament del Consell i els ajuntaments. Des de l’Ajuntament d’Albocàsser han apuntat que si la Mancomunitat no el soluciona, el consistori estudiarà la millor solució perquè el menjar continue arribant als usuaris. Alguns d’ells han manifestat que “des de fa 20 anys mai havíem deixat de tindre el servei fins ara”.
 
L’Ajuntament d’Albocàsser ha exposat la problemàtica en el si de la Mancomunitat Alt Maestrat, però fins a la data no hi ha solució. A l’Alt Maestrat el Menjar a Casa subvencionat beneficia principalment a usuaris d’Albocàsser.