Albocàsser dedica el dissabte al benestar de les dones

56
PUBLICITAT
  • Programa tallers de salut i alimentació en la Casa de la Cultura amb l’Associació de Dones

Albocàsser dedicarà el proper dissabte una jornada específica per a dones. La Casa de la Cultura acollirà les activitats programades des de l’Associació de Dones d’Albocàsser en horari de vesprada per a atendre les inquietuds i interessos de les seues veïnes.

Així, la programació començarà a les 17 hores amb un taller de nutrició a càrrec de María Chiva Martínez. La ponent explicarà la importància d’adaptar la nutrició a les diferents etapes de la vida de la dona. Abordarà les claus per a alimentar-se bé i aportar al cos les vitamines, proteïnes i la resta de nutrients en funció de l’edat per a previndre malalties.

La jornada també inclou la pràctica esportiva i, després del taller de nutrició, està prevista una classe de pilates impartida per Wisden Ayendouch que donarà pas al taller de sòl pelvià. Es tracta d’una xarrada a càrrec de Rosalía Celades Bellés per a ajudar a les participants a detectar el càncer de coll d’úter.

Per tal de poder organitzar el taller de pilates, l’organització recomana apuntar-se a través dels telèfons 636696252 (Laura) o 636785381 (Marta) o a través de qualsevol membre de la junta de l’Associació de Dones.