Albocàsser decora balcons i comerços per Nadal

337
PUBLICITAT

La regidoria de Turisme i Promoció Local de l’Ajuntament d’Albocàsser, amb motiu del Nadal, ha organitzat de nou i per quart any el concurs de decoració de balcons i façanes de cases, comerços, bars i indústries en el que es fomenta la participació ciutadana. Amb aquesta idea es pretén aconseguir una imatge atractiva i nadalenca de la localitat, amb l’ajuda de cada veí i veïna i la seua originalitat per crear decoracions. El consistori ha reservat una partida de 500 euros en premis repartits en les 5 categories disponibles i en regals.
 
Es pot participar en cinc categories diferents: Casa, per a totes aquelles persones que realitzen el seu muntatge en el seu balcó, finestra, porta o façana de casa; Comerç, per a tots els establiments de venda; Bar per a tots els bars i restaurants del terme municipal; Indústria per a totes les empreses del terme municipal; i Col·lectiu Social, per a altres col·lectius o grups que no s’inclouen en les anteriors categories.
 
Tothom qui estiga interessat en participar es podrà apuntar fins al 19 de desembre en horari de 9h a 14h al registre general de l’Ajuntament d’Albocàsser o mitjançant el correu electrònic info@albocasser.es amb el formulari corresponent disponible a la web municipal. Els elements decoratius nadalencs hauran de romandre exposats del 20 de desembre de 2022 fins al 8 de gener del 2023.