Albocàsser critica que la Diputació deixe fora al poble del Consorci Provincial d’Aigües

68
PUBLICITAT

L’alcaldessa d’Albocàsser, Isabel Albalat, ha demanat a la Diputació que incloga el municipi en el Consorci Provincial d’Aigües. La primera edil ha criticat que “mentre el PP del poble trau a relluir les fugues d’aigua que es produeixen des de fa 15 anys, i en les quals només s’han fixat ara que estan en l’oposició, el PP que governa en la Diputació de Castelló ens ha deixat fora del Consorci Provincial d’Aigües”.

L’alcaldessa ha recordat que el Pla del Consorci Provincial iniciat per l’anterior Diputació de Castelló sí que incloïa a Albocàsser tenint en compte que “s’ha de garantir el proveïment no sols al municipi, sinó també al centre penitenciari que té més interns que veïns viuen al poble. No entenem per què ens han deixat fora del Consorci Provincial d’Aigües quan sí que han inclòs termes municipals confrontants com el de La Torre d’en Besora o Vilar de Canes”.

L’alcaldessa ha demanat a la Diputació que “a més d’enviar als regidors del PP a fer-se fotos amb les fugues d’aigua que es produeixen des de fa quinze anys i que mai van reparar, invertisca els diners suficients per a garantir el proveïment d’aigua al poble i també ens ajude en la inversió necessària per a substituir les canonades en pitjor estat”.

Isabel Albalat ha recordat que “el PP a l’Ajuntament d’Albocàsser es va gastar els 3 milions d’euros d’un conveni singular amb la Diputació i els milions d’euros que va rebre el municipi per la presó a cobrir la piscina i no a millorar les canonades que ja tenien fugues i ens proveeixen d’aigua”.