Albocàsser convoca un concurs de decoració nadalenca

248

L’Ajuntament d’Albocàsser ha posat en marxa la primera edició del concurs de decoració nadalenca de la localitat. Per a fer possible la participació de tots els veïns i veïnes del municipi, s’han creat cinc categories: individual –decoració de balcons, façanes, finestres i portes de casa-, col·lectiva –decoració grupal per part de tots els veïns i veïnes d’un barri, plaça o tram de carrer-, comerç –per als establiment de venda al detall-, bar i indústria –en totes dues categories poden participar tots aquells del terme municipal-.

Tots aquells interessats a participar han d’apuntar-se a l’ajuntament abans del 10 de desembre. La inscripció pot ser tant física en les oficines municipals com telemàtica en el correu electrònic info@albocasser.es

Totes les decoracions han de constar de temàtica nadalenca, sent la proposta ornamental i els materials a utilitzar de lliure elecció per part dels participants.

Per a fer efectiva la participació les decoracions hauran d’estar exposades des del 14 de desembre fins al 6 de gener; sent el lliurament de premis el 15 de desembre.