Albocàsser convoca la XXX edició del Casimir Melià

344

L’Ajuntament d’Albocàsser ha publicat les bases del certamen de literatura infantil i juvenil degà a la província de Castelló, el Casimir Melià, que enguany celebra la seua trenta edició. El concurs, dirigit principalment a xiquets, xiquetes i joves de 6 a 16 anys, compta també amb una categoria per a adults.

Les obres, que poden presentar-se fins al 10 de juliol, hauran d’entregar-se a l’Ajuntament d’Albocàsser. El concurs literari Casimir Melià busca desenvolupar i promoure l’estudi literari de la llengua valenciana.

D’aquesta manera, s’entregaran 3 premis per cadascuna de les categories existents: primer cicle de primària; segon cicle de primària; tercer cicle de primària; primer cicle de l’ESO i segon cicle de l’ESO. Així mateix, es pot participar en una categoria dissenyada per a persones majors de 16 anys sense vinculació al món educatiu. Els participants en aquesta modalitat hauran de crear un relat imaginat basat en un fet històric de les comarques del Maestrat.

Les bases, amb tota la informació, es troben publicades en els canals d’informació oficials de l’Ajuntament d’Albocàsser.