Albocàsser convoca la segona edició dels premis Dona Coratge

397
Cartell Premis Dona Coratge
Cartell Premis Dona Coratge
PUBLICITAT
  • El termini per a presentació de propostes de candidatures acaba el 10 de setembre

La regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Albocàsser ha obert el termini de presentació de propostes de sol·licituds de la segona edició dels premis Dona Coratge, les bases dels quals estan disponibles en la seu electrònica del consistori. Es tracta d’uns premis que reconeixen la incidència directa de dones, entitats o empreses en els àmbits socials, polítics, culturals i econòmics de la Comunitat Valenciana, i que promouen la igualtat i equitat efectiva d’oportunitats per als diferents gèneres. Els terminis per a la presentació de propostes candidates acaba el 10 de setembre de 2021, i qualsevol persona o entitat pot presentar les candidatures que crega convenients en qualsevol de les diferents categories.

La present edició torna a comptar amb dues categories diferents: Premis d’Honor Dona Coratge i Premi Cultural Dona Coratge: Pinzells Violeta. Pel que respecta a la distinció de Premis d’Honor, aquesta categoria està integrada per 3 seccions diferents. El Premi Bocassina Coratge, com a reconeixement a una dona, entitat o empresa d’Albocàsser que haja contribuït a la igualtat d’oportunitats entre gèneres; el Premi Maestratenca Coratge, ampliant el concepte anterior al territori comarcal de l’Alt Maestrat; i el Premi Valenciana Coratge, que amplia al territori autonòmic valencià la idea de premiar a dones, entitats o empreses que col·laboren veritablement a la fi de la discriminació entre gèneres.

Mentrestant, el Premi Cultural Dona Coratge, que canvia cada any de gènere artístic al qual premiar, es refereix en aquesta edició a la pintura. El Premi Pinzells Violeta, busca peces artístiques amb significat feminista i amb perspectiva de gènere sense condicions d’emprar tècniques determinades. El termini per a enviar peces en aquesta categoria es tanca el 30 d’agost, i el premi està acompanyat de 300€.