Albocàsser convoca els premis ‘Dona Coratge’

75
PUBLICITAT

– El termini per a presentació de candidatures acaba el 30 d’agost

La regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Albocàsser ha obert el termini de presentació de propostes de sol·licituds de la quarta edició dels premis ‘Dona Coratge’, les bases dels quals estan disponibles en la seu electrònica del consistori. Es tracta d’uns premis que reconeixen la incidència directa de dones, entitats o empreses en els àmbits socials, polítics, culturals i econòmics de la Comunitat Valenciana, i que promouen la igualtat i equitat efectiva d’oportunitats per als diferents gèneres. El termini de presentació de candidatures finalitzarà el 30 d’agost.

La present edició torna a comptar amb dues categories diferents: Premis d’Honor Dona Coratge i Premi Cultural Dona Coratge: ‘Paraules Violeta’. Pel que respecta a la distinció de Premis d’Honor, aquesta categoria està integrada al seu torn per 3 seccions. El Premi Bocassina Coratge, com a reconeixement a una dona, entitat o empresa d’Albocàsser que haja contribuït a la igualtat d’oportunitats entre gèneres; el Premi Maestratenca Coratge, ampliant el concepte anterior en el territori comarcal de l’Alt Maestrat; i el Premi Valenciana Coratge, que amplia al territori autonòmic valencià la idea de premiar a dones, entitats o empreses que col·laboren veritablement a la fi de la discriminació entre gèneres.

Mentrestant, el Premi Cultural Dona Coratge, que canvia cada any de gènere artístic al qual premiar, es refereix en aquesta edició a l’escriptura. El Premi ‘Paraules Violeta’, cerca potenciar, fomentar i contribuir a la millora de la creativitat, així com a la formació i promoció de la igualtat de gènere a través de l’escriptura. El termini per a enviar peces en aquesta categoria tanca el 30 d’agost, i el premi està acompanyat de 300€.

Formulari de presentació de candidatures: https://forms.gle/65ciMoKC5ibqXwDB7