Albocàsser convoca els premis ‘Dona Coratge’ 2021 amb la pintura com a protagonista

621
PUBLICITAT

La regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Albocàsser ha convocat la segona edició dels premis ‘Dona Coratge’, un guardó propi del consistori amb la finalitat de distingir i reconéixer iniciatives i projectes que promouen una igualtat d’oportunitats entre homes i dones.

Aquest 2021, la categoria de participació especial, anomenada Premi Cultural ‘Dona Coratge’ i que cada any canvia de disciplina artística, se centra en la pintura. El Premi “Pinzells violeta” té l’objectiu de promoure la igualtat de gènere a través de l’art i la pintura, amb obres que potencien el paper de les dones en la societat actual. El món on vivim està format per imatges que ens inunden digitalment i que formen el nostre ideari col·lectiu social i pensament crític. Per tant, es vol potenciar que a tota aquesta amalgama d’imatges se li sumen algunes de caire feminista i que, al seu torn, siguen capaços de promulgar la igualtat efectiva.

Aquelles persones interessades a presentar les seues obres poden fer-ho fins al 30 d’agost. Indicar que el premi serà de 300 euros.

Les bases del concurs estan disponibles en la web municipal, o també es poden obtindre cridant a l’Ajuntament al 964 42 80 01, o enviant un correu electrònic a info@albocasser.es.