Albocàsser convoca el XII Concurs gastronòmic de la tòfona negra del Maestrat

171

Nota de premsa de la Diputació de Castelló

· Esta edició està oberta a la participació de professionals de l’hostaleria de la província i estudiants dels diferents centres gastronòmics.

· Les persones interessades han de fer efectiva la seua preinscripció abans del 13 de febrer.

L’Ajuntament d’Albocàsser, amb la col·laboració de la Diputació de Castelló, convoca el XII Concurs Gastronòmic de la Tòfona Negra del Maestrat ‘Castelló Ruta de Sabor’, amb l’objectiu de difondre les virtuts de l’or negre de la gastronomia i promoure el seu ús a la cuina de la província.

El diumenge 26 de febrer, a partir de les 10:00h, la nau polifuncional d’Albocasser es convertirà en l’escenari d’este certamen. Es tracta d’un esperat acte englobat dins del programa de l’XIV Mostra de la tòfona negra que tindrà lloc durant tot el cap de setmana a la capital de la comarca.

Com a novetat, aquesta edició del concurs, està oberta a la participació de professionals de l’hostaleria de la província i estudiants dels diferents centres gastronòmics. Aquelles persones interessades han de fer efectiva la seva preinscripció a través del correu electrònic a info@trufamaestrat.es abans del 13 de febrer i adjuntar la fitxa que trobaran, al costat de les bases, a la pàgina web www.trufamaestrat.es.

L’organització seleccionarà un màxim de tres concursants, als que se’ls confirmarà la seva participació, via telefònica, el dia 16 de febrer.

El jurat estarà compost per un membre de la corporació municipal d’Albocàsser, un expert en tubericultura i professionals del sector de la restauració. Després de finalitzar el concurs es farà entrega d’un guardó, per a cada un dels finalistes, i premis en metàl·lic.