Albocàsser consolida el cicle musical que posa en valor les ermites del seu terme municipal

247
PUBLICITAT

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Albocàsser consolida el cicle Música a les Ermites per a fusionar patrimoni i les millors interpretacions en uns enclavaments privilegiats. A partir del 26 de març arriba la segona edició de Música a les Ermites. “Instruments tradicionals, poesia, swing, rondalla, flamenc seran alguns dels arguments amb els quals pretenem seduir al públic que, l’any passat, en la primera edició, ja va mostrar la seua satisfacció pels espectacles que es van oferir”, ha apuntat l’edil de Cultura i impulsor del cicle musical, Leví Rull.

El concert inaugural, el dia 26 de març a les 17.30h, amb Efrén López, Simona Gatto i Miriam Encinas, permetrà redescobrir els instruments tradicionals en una singular ermita, com és la del calvari d’Albocàsser. Les dates dels concerts guardaran relació amb les festivitats religioses que se celebren en cadascuna d’elles. Així, enguany, el concert d’obertura s’aproxima a la celebració de la Setmana Santa on el calvari és objecte de visita en les processons de la Setmana Santa bocassina.

El 15 d’abril a les 18h, a l’ermita dels Sants Joans arribarà el recital de Las Sinsombrero, un homenatge a les poetes silenciades de la generació del 27. La programació continuarà amb Nature Jazz Quartet i la seua proposta ‘A Ritme de Swing’ amb música i ball. Serà a l’ermita de Sant Pere Màrtir el 29 d’Abril a les 12h. Amb motiu de Sant Miquel, el 14 de maig, dia de la festa, a les 15.30h, el protagonisme serà per a la música popular amb Ensemble de Rondalla. L’espectacle de clausura se celebrarà el 20 de maig a les 18h amb Flamenc a 3 a l’ermita de l’Esperança. A més, a l’ermita de Sant Pau, s’està plantejant programació musical i cultural durant tot l’any.

El segon cicle Música a les Ermites és, per tant, una aposta ferma de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Albocàsser en la qual combinar diferents estils, amb diferents públics i aficionats, i espais únics del municipi.