Albocàsser commemorarà el Dia Internacional de les Dones

181
Programa d'actes del 8M a Albocàsser
Programa d'actes del 8M a Albocàsser

Del dilluns 8 de març al diumenge 14 de març, Albocàsser viurà els actes organitzats amb motiu del Dia Internacional de les Dones Treballadores.

Així, el dilluns a les 12h es durà a terme l’acte institucional amb la lectura del Manifest. I mitja hora després, s’inaugurarà a la plaça de l’Església l’exposició dels cartells elaborats per l’alumnat dels instituts de la localitat i de Benassal amb motiu del 8 de març. A la mateixa hora i lloc, s’inaugurarà també la mostra “Sota el paraigua de la igualtat”.

Ja el dijous, a les 18h, el CDR Alt Maestrat ha programat una ponència per internet amb el títol “Desigualtats en temps de confinament” que serà impartida per Empar Aguado, de la Universitat de València. L’acte requereix inscripcions prèvies al 964 42 83 91 en horari de matí de 9h a 13h.

I el diumenge 14 de març tindrà lloc a les 12.30h a la plaça La Font l’acte d’homenatge a les dones treballadores d’Albocàsser, on no faltarà ni la música ni la poesia.

A més, durant el mes de març es duen a terme activitats amb els centres educatius, actes amb les respectives mesures de prevenció enfront de la Covid-19. D’aquesta manera, la Unitat d’Igualtat de la Mancomunitat Alt Maestrat ha organitzat el concurs de cartells del 8 de març “Per mi, per totes” i la Fundació Isonomia de la Universitat Jaume I proposa el taller “Apunta’t al bon rotllo”.