Albocàsser commemora el Dia de la Dona

476
8M a Albocàsser
8M a Albocàsser
PUBLICITAT

El pròxim 8 de març se celebra el Dia de la Dona i, per això, des de l’Ajuntament d’Albocàsser s’han organitzat una sèrie d’activitats de conscienciació i foment de la igualtat.

Així, el dissabte 7 de març a les 11h s’inaugurarà l’exposició “Muixaranga te nom de dona” a càrrec de la Muixeranga La Plana. L’esdeveniment serà als Llavadors i també hi haurà un col·loqui. Seguidament, a les 12h al CDR Alt Maestrat hi haurà una xarrada-col·loqui sobre el Moviment 8M a càrrec de l’Assemblea Feminista 8M Castelló. La jornada continuarà des de les 20h amb una sessió de contes a càrrec de Tania Muñoz amb el títol “Era el meu carrer” i un sopar organitzat per l’associació Dones d’Albocàsser.

A més, el divendres 13 a les 11h a l’Auditori es projectarà la pel·lícula “Hijas de Cynisca” i es realitzarà un col·loqui amb la directora Beatriz Carretero.

Cal assenyalar que les activitats del 8M compten amb la col·laboració del CDR Alt Maestrat, Dones d’Albocàsser, COCEDER, Muixeranga La Plana, Diputació i Generalitat.