Albocàsser commemora el 8-M amb un cicle d’activitats

254
Cartell oficial del cicle.
PUBLICITAT

La regidoria d’Igualtat d’Albocàsser, juntament amb diverses organitzacions locals, ha organitzat un cicle de sis activitats repartides en dos dies per a commemorar i reivindicar el Dia de la Dona que se celebra internacionalment el 8 de març. Per a això, s’ha triat el dissabte 4 de març com a punt de partida de tots els esdeveniments preparats. El cicle culminarà el mateix dimecres 8 de març amb la lectura d’un manifest reivindicatiu a les portes de l’ajuntament a les 12h.

Tots els actes del pròxim dissabte s’han preparat al Casal Jove. El primer d’ells serà una rutina de cura facial duta a terme per la clínica Bioestética Elena Galisteo a les 15.30h. A continuació, s’ha preparat un taller de risoteràpia conduït per Soledad Morenas a les 17h amb el qual els i les participants es podran relaxar. Una vegada finalitzat el taller es passarà al berenar, organitzat al voltant de les 18.30h. Finalment, l’Auditori d’Albocàsser acollirà el monòleg ‘Bye Bye Feminity’ de Mage Arnal a les 19.30h.

Per al 8 de març s’ha reservat la lectura del manifest, però abans hi haurà temps per a participar en un taller de manualitats, d’observar l’exposició ‘Dones amb història’ o de col·laborar en l’escenografia participativa que es prepararà per a les 12h. Amb aquest cicle d’activitats, Albocàsser es manté ferma en la defensa dels drets de les dones en una cita històrica que permet reivindicar i recordar que la lluita feminista s’ha de realitzar tots els dies de l’any.