Albocàsser clama contra la violència masclista en el 25N

711
PUBLICITAT

Veïns i veïnes d’Albocàsser s’han reunit les 12h en la plaça de l’església, davant l’ajuntament, per a clamar contra la violència de gènere i posar fi a tot tipus d’actituds i actes masclistes. En el marc del 25N, Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra les Dones, s’ha convocat aquesta concentració en repulsa d’un masclisme que ha de desaparèixer en una societat moderna. A més, ha servit per a recordar a totes les víctimes de violència de gènere, i solidaritzar-se amb totes les persones que han patit i han estat silenciades al llarg de la història.
 
La convocatòria ha estat realitzada per la Mancomunitat Alt Maestrat amb el suport ferm del consistori local. Al matí, el Centre de Desenvolupament Rural Alt Maestrat ha organitzat una jornada de creació de pancartes amb missatges contra la violència de gènere. Una activitat oberta al públic que ha servit per a realitzar les cartolines utilitzades en l’acte simbòlic posterior.
 
El cicle d’accions reivindicatives a Albocàsser prossegueix amb la conferència ‘Estimar és cuidar: Eines per a estimar bé’ que demà dissabte realitzarà l’escriptora Coral Herrera. Serà a les 18h a l’Auditori d’Albocàsser, organitzat per la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Albocàsser amb la col·laboració de la Mancomunitat Alt Maestrat.