Albocàsser celebra la Setmana Santa

433
SETMANA SANTA ALBOCÀSSER (1)
PUBLICITAT

Albocàsser celebra, des del diumenge passat, els actes de la Setmana Santa. Les processons són alguns dels actes més destacats que es van a viure fins al diumenge que ve, Pasqua de Resurrecció. En les processons els quintos i dames portaran les imatges del Sepulcre i la Mare de Déu dels Dolors.

El diumenge va tenir lloc la benedicció de rams a l’ermita de Sant Joan que va estar seguida de la processó fins a l’església, on es va celebrar l’eucaristia. A la vesprada no va faltar la processó al Calvari amb el Cant del Miserere, les Creus i la tornada cantant el Rosari.

Ahir dimarts es va programar una celebració penitencial i avui, després de la missa vespertina, hi haurà confessions.

El Dijous Sant comptarà amb una missa a la vesprada i Hora Santa a la nit.

I el Divendres Sant al matí tindrà lloc una nova processó fins al Calvari, amb el cant del Miserere. Després de recórrer el Viacrucis, es tornarà. A la vesprada està prevista la Celebració de la mort del Senyor. I a la nit, la processó del Sant Enterrament.

Quant al dissabte, al matí hi haurà una pregaria: ofici de lectura i laudes. La Vigília Pascual serà a la nit.

Si parlem del diumenge, dia de Pasqua de Resurrecció, la despertada donarà pas al Rosari de l’Aurora. Un poc més tard la missa solemne i la processó de la Trobada posaran el punt final als actes de la Setmana Santa d’Albocàsser.