SETMANA SANTA ALBOCÀSSER (1)

Albocàsser celebra, des del diumenge passat, els actes de la Setmana Santa. Les processons són alguns dels actes més destacats que es van a viure fins al diumenge que ve, Pasqua de Resurrecció. En les processons els quintos i dames portaran les imatges del Sepulcre i la Mare de Déu dels Dolors.

El diumenge va tenir lloc la benedicció de rams a l’ermita de Sant Joan que va estar seguida de la processó fins a l’església, on es va celebrar l’eucaristia. A la vesprada no va faltar la processó al Calvari amb el Cant del Miserere, les Creus i la tornada cantant el Rosari.

Ahir dimarts es va programar una celebració penitencial i avui, després de la missa vespertina, hi haurà confessions.

El Dijous Sant comptarà amb una missa a la vesprada i Hora Santa a la nit.

I el Divendres Sant al matí tindrà lloc una nova processó fins al Calvari, amb el cant del Miserere. Després de recórrer el Viacrucis, es tornarà. A la vesprada està prevista la Celebració de la mort del Senyor. I a la nit, la processó del Sant Enterrament.

Quant al dissabte, al matí hi haurà una pregaria: ofici de lectura i laudes. La Vigília Pascual serà a la nit.

Si parlem del diumenge, dia de Pasqua de Resurrecció, la despertada donarà pas al Rosari de l’Aurora. Un poc més tard la missa solemne i la processó de la Trobada posaran el punt final als actes de la Setmana Santa d’Albocàsser.