Albocàsser celebra la festa del Tombet del Maestrat

319
Albocàsser celebra la festa del Tombet del Maestrat
Albocàsser celebra la festa del Tombet del Maestrat
PUBLICITAT

La localitat de l’Alt Maestrat celebrarà el pròxim 14 de juliol la festa del Tombet del Maestrat amb multitud d’activitats. Així, a les 12.00 hores obrirà les seues porta el mercat de productes de la terra “Ultramarins L’Alifara” i a les 13.00 hores tindrà lloc la xarrada-tast de formatges “L’Alifara, compromesa i mamprenedora”. L’hora de menjar serà a base carn amb creïlles.


A les 16.30 hores començarà el “Tomb&*Músiques Festival” amb el grup Delalma i a les 18.30 hores se celebrarà un showcooking de Castelló Ruta de Sabor.

A partir de les 19.30 hores se celebrarà la Festa del Tombet en la qual els veïns de la comarca ensenyaran diferents formes de cuinar aquest plat. Fins a aquest moment, les activitats se celebraran en La Vileta. El sopar, de caràcter popular, serà en la plaça de l’església i, a continuació, seguirà el festival de música amb el grup Calavera Jones.

Així mateix, cal recordar que el divendres dia 13 tindrà lloc la conferència “Albocàsser i el Maestrat en l’Edat Mitjana” en l’Ermita dels Sants Joans amb Ximo Roca Albalat i Vicent Royo Pérez.

El concurs més dolç
Amb motiu de la celebració de la festa del Tombet del Maestrat, el dissabte 14 a les 12.30 hores tindrà lloc el concurs “L’Alifara Llépola” en el qual els participants presentaran les seues postres casolanes elaborades amb llet de cabra o ovella i que, després del certamen, seran degustats pels assistents. El lliurament de premis tindrà lloc durant el Showcooking de Castelló Ruta de Sabor.