Albocàsser celebra la Dictada Occitana

559
Albocàsser celebra la Dictada Occitana
Albocàsser celebra la Dictada Occitana
PUBLICITAT

Albocàsser acull aquest cap de setmana diverses activitats englobades dins de la XXII Dictada Occitana. Així, hui divendres la Casa de Cultura acollirà una xocolatada a les 18.30h i ball folk amb el grup Ball a Dos des de les 19h.

La festa continuarà demà en l’ermitori de Sant Pau. A les 11.30h serà la Dictada Occitana a la qual precediran i seguiran diverses activitats com la presentació de la revista Paraula d’Òc a les 11h i les taules redones “Aragó Terra d’Òc? amb Josep Carles Laínez i “Una koiné lingüística panoccinatana, és possible? a càrrec de Roger Mira des de les 12h.

La jornada continuarà amb la proclamació dels guanyadors i la interpretació d’himne “Se canta”, un dinar de germanor baix prèvia reserva en el 659 61 59 84 i ball folk amb el grup Els Bons Homes.

Així mateix, la Casa de Cultura acollirà a les 22h un sopar popular i una Jam Session.

Cal recordar que dissabte passat dia 12 la Casa de Cultura va ser la seu del taller de danses occitanes per a totes les edats a càrrec de Vicent de Quart i en l’Espai Museu de la Vileta va haver-hi un taller de rondalla dirigit per Toni Navarro.