Albocàsser celebra el dia més solidari dins de les seves festes patronals

285

El Club de Muntanya ‘Desnivell’ ha organitzat una marxa per recaptar fons en favor de l’Associació Espanyola Contra el Càncer

Les festes patronals d’Albocàsser compleixen la meitat del seu programa amb la celebració del dia més solidari.

Després de l’èxit aconseguit tant dilluns com dimarts en les dues cites esportives programades, la ‘Volta a peu’ i la sortida en bicicleta, el Club de Muntanya “Desnivell” ha organitzat per a les 11: 30h una marxa solidària a favor de la Associació Espanyola Contra el Càncer. Es tracta d’una carrera de caràcter testimonial, és a dir, sense cap tipus de complicació i per a tots els públics. Perfecta per col·laborar econòmicament amb aquesta associació ja que tots els diners recaptats aniran destinats a la investigació contra el càncer.

A les dues del migdia se celebrarà el concurs de paelles amb discomòbil i festa de l’escuma al Pavelló Municipal. Els millors cuiners tindran premis tan suculents com un pernil o una espatlla. La tarda estarà dedicada als més petits amb l’espectacle “Una Tarda de Circ” Patrocinat per la Diputació Provincial de Castelló. La nit anirà a càrrec dels quintos i les Dames de 2015. Demà tornen a prendre els carrers dels actes taurins amb vaquetes ‘confiteres’ i bous a la plaça.