Albocàsser celebra el Dia del Llibre

203
Club de lectura a Albocàsser
Club de lectura a Albocàsser

-Es convoca el XXIX premi literari Casimir Melià per a xiquets i xiquetes entre 6 i 16 anys

-L’Ajuntament ha creat un club de lectura virtual

L’Ajuntament d’Albocàsser s’ha bolcat amb les celebracions del Dia del Llibre malgrat la crisi del Coronavirus. Encara que enguany les activitats es faran de manera virtual, es busca fomentar i incentivar la lectura entre els veïns i veïnes.

D’aquesta forma, avui mateix comença el termini de presentació de treballs al XXIX premi literari Casimir Melià. Aquest certamen de literatura infantil i juvenil és el més antic a les comarques de Castelló.

Poden participar xiquets i xiquetes entre 6 i 16 anys. Segons l’edat, s’han creat 5 categories. Dins d’aquestes 5 categories, els menors entre 6 i 12 anys hauran de presentar un conte amb una temàtica relacionada amb el Maestrat; mentre que des dels 13 als 16 l’obra haurà de ser una narració imaginada o basada en un fet històric de les comarques del Maestrat.

Tots els treballs poden presentar-se des d’avui, 23 d’abril, fins al 10 de juliol. La resolució de guanyadors serà el mes d’agost.

Per a més informació sobre extensió i formats de presentació cal consultar les bases oficials del concurs a la pàgina web i xarxes socials de l’Ajuntament d’Albocàsser.

Lectura virtual

Avui també ha vist la llum el club de lectura virtual El Núvol que es reunirà per primera vegada dilluns que ve. Totes aquelles persones que vulguen unir-se han d’enviar un WhatsApp al 659 43 44 48 amb el seu nom seguit de “club lectura virtual”. Durant la primera reunió del dilluns es decidirà el llibre a llegir.