Albocàsser celebra el Dia del Llibre amb fira, tertúlies i presentacions

91
PUBLICITAT

La literatura s’obri pas a Albocàsser el cap de setmana del 19 i 20 d’abril amb esdeveniments i activitats variades en el marc del Dia del Llibre, celebrat internacionalment el 23 d’abril. En el municipi de l’Alt Maestrat s’ha preparat una agenda cultural que s’estrenarà amb una tertúlia literària al voltant de la novel·la “L’acabadora” de Michela Murgia, a càrrec dels i les membres del Club de lectura El Núvol a la Casa de la Cultura a les 19h.

El Dia del Llibre també involucrarà a l’AMPA del col·legi local Joan de Brusca, amb l’organització d’una parada d’intercanvi de llibres al Pavelló municipal. Aquest recinte acollirà la Fira del Llibre, amb obertura a les 16h amb diferents parades per a comprar obres per a tots els gustos. Ràpidament, començaran els actes: a les 16.30h, presentació i contacontes sobre el llibre ‘El gran de la pedrera’, a càrrec de Sara Bellés i Aina Garcia Carbó amb acompanyament musical de Santi Monforte.

A les 18h es durà a terme el lliurament dels Premis Sambori. Per a finalitzar amb la cita cultural, a les 19h arriba un dels punts forts del programa amb protagonisme per als llibres i els autors: Cecilia Maldonado abordarà les dos novel·les “Cometas en el infierno” i “La tierra de los rostros quemados”, mentre que Juli Capilla tractarà l’obra “Arrelats. Famílies valencianes amb història”.