Albocàsser aprova “online” el seu primer pressupost des de 2014

322
Junta telemàtica a Albocàsser
Junta telemàtica a Albocàsser
PUBLICITAT

L’Ajuntament d’Albocàsser ha celebrat durant el mes d’abril dues Juntes de Govern telemàtiques, els dies 6 i 20, amb motiu de la declaració de l’Estat d’Alarma. Les trobades virtuals s’han dut a terme a través de la plataforma de vídeocridades “Zoom”. La primera valoració d’aquesta nova manera de realitzar les trobades de l’Equip de Govern ha sigut molt positiva, ja que en tot moment es va respectar el torn de paraula.

De la mateixa manera, aquest dimecres dies 29 d’abril tindrà lloc el primer Ple telemàtic d’Albocàsser. De caràcter extraordinari, la sessió plenària ha sigut convocada per a aprovar els pressupostos 2020 per al municipi. Una situació de gran rellevància pel fet que és la primera vegada des de 2014 que Albocàsser comptarà amb uns pressupostos nous. En els últims mesos, l’Equip de Govern ha treballat amb un pressupost prorrogat sobre aquest de 2014. Cal assenyalar que, a causa de la situació excepcional actual de crisi sanitària i econòmica, és possible que alguna de les partides del pressupost 2020 patisquen modificacions per a adaptar-se a les necessitats del municipi.

El ple, que començarà a les 17h, es farà de forma telemàtica a través de Zoom. Des de l’Ajuntament s’ha posat a la disposició d’aquells membres de l’Equip de Govern o de l’oposició que ho precisen els equips informàtics de l’ajuntament per a poder connectar-se a Zoom. Aquelles persones que estiguen en el consistori ho faran complint sempre les mesures de seguretat i distància recomanades.