Albocàsser anuncia la tercera edició dels premis Dona Coratge

682
Cartell oficial dels premis Dona Coratge d'Albocàsser.
PUBLICITAT

L’àrea d’Igualtat de l’Ajuntament d’Albocàsser ha convocat la tercera edició dels premis Dona Coratge, que se celebrarà el dissabte 24 de setembre a les 19h en l’històric ermitori de Sant Pau. El consistori continua organitzant aquests premis en reconeixement del treball realitzat per dones, entitats o empreses de la Comunitat Valenciana a favor de la igualtat de gènere en qualsevol àmbit social, econòmic, polític o cultural. Alhora, es promou la igualtat d’oportunitat entre homes i dones i es valora l’esforç realitzat per a superar discriminacions i desigualtats. El termini per a la presentació de propostes candidates acaba el 30 d’agost de 2022. Qualsevol persona o entitat pot presentar les candidatures que crega convenients en qualsevol de les diferents categories.
 
La present edició compta, de nou, amb la categoria Premis d’Honor Dona Coratge i el Premi Cultural ‘Vinyeta Violeta’, que enguany s’ha dedicat al còmic. Pel que respecta a la distinció de Premis d’Honor, aquesta categoria està integrada pel Premi Bocassina Coratge, com a reconeixement a una dona, entitat o empresa d’Albocàsser que haja contribuït a la igualtat d’oportunitats entre gèneres; el Premi Maestratenca Coratge, ampliant el concepte anterior en el territori comarcal de l’Alt Maestrat; i el Premi Valenciana Coratge, que amplia al territori autonòmic valencià.
 
El premi ‘Vinyeta Violeta’ s’ha dirigit enguany al còmic, il·lustració i text, amb perspectiva de gènere. La finalitat d’aquesta categoria és potenciar, fomentar i contribuir a la millora de la creativitat, així com la formació i promoció de la igualtat de gènere a través de qualsevol tipus d’art. Tota la informació sobre els premis Dona Coratge està disponible a les bases publicades en la web oficial de l’Ajuntament d’Albocàsser.