Albocàsser anuncia els guanyadors dels premis “Dona Coratge”

793
Premis Dona Coratge a Albocàsser
Premis Dona Coratge a Albocàsser
PUBLICITAT
  • La gala de lliurament de premis serà el 25 de juliol

L’Ajuntament d’Albocàsser ha donat a conèixer als guanyadors i guanyadores de la primera edició dels premis “Dona Coratge” realitzada amb motiu del Dia Internacional de la Dona i que buscaven reconèixer el treball realitzat en pro de la igualtat de gènere.

Així, en la categoria “Bocassina Coratge” han estat guardonades les integrants de l’equip de futbol sala femení; en “Maestratenca Coratge” el reconeixement ha anat a parar a les mans de Lola Sales García; la “Valenciana Coratge” ha estat Vita Arrufat Gallen i Álvaro Romero, amb “Flor d’Atmeler” ha guanyat el premi cultural Paraules Violeta al millor relat curt amb perspectiva de gènere. Així mateix, el jurat ha decidit atorgar un premi especial en la categoria de relat curt al grup de joves que ha escrit “Tota una vida incompresa”. Els i les joves premiats són: Lara Martínez, Joel Monfort, Paula Sanz, Daila Albalat, Mar Moliner, Rosa Fermosell, Ariadna Roca i Èlia Riera.

La gala de lliurament de premis, que va haver de ser ajornada a causa de la Covid19, es durà a terme el pròxim 25 de juliol a les 19.30h a l’Ermitori de Sant Pau.