Albocàsser agilitza la connexió de la circumval·lació que uneix les carreteres de Vilafranca i Castelló

89
PUBLICITAT

L’alcaldessa d’Albocàsser, Isabel Albalat i el regidor d’Infraestructures, Pere Adell, han mantingut una trobada a València amb la Directora general d’Infraestructures i Projectes Urbans, Maria José Martínez Ruzafa. L’objectiu de la trobada ha sigut desbloquejar la connexió del camí de circumval·lació del municipi que uneix les carreteres de Vilafranca i Castelló, la CV129 i la CV164. L’objectiu de l’Ajuntament és unir aquest vial amb les carreteres que ixen de la localitat cap a Vilafranca i Castelló i, en la mesura que siga possible, evitar el pas de vehicles pesants pel centre del municipi. A més també permetrà que els vehicles que tenen com a origen o destinació el centre penitenciari no es vegen obligats a passar pel centre de la localitat. També possibilitarà que vehicles que vagen a granges o vehicles que es dirigisquen a Tírig, puguen fer-ho sense passar pel centre urbà.

La directora general s’ha remés a una resolució de la direcció territorial de carreteres de 2022 en la qual es proposa, com a opció més viable, realitzar un encreuament en la carretera de Castelló i connectar la rotonda de la carretera de Vilafranca al vial de circumval·lació. En el cas de l’encreuament amb la carretera de Castelló la Generalitat sol·licitarà al consistori permís per a intervindre en els terrenys municipals per a habilitar la intersecció.

Des de l’Ajuntament d’Albocàsser han agraït l’atenció i predisposició de María José Martínez per a agilitzar la connexió de la circumval·lació i millorar el trànsit de la zona.