Albocàsser acull la XXII Dictada Occitana

643
Albocàsser acull la XXII Dictada Occitana
Albocàsser acull la XXII Dictada Occitana
PUBLICITAT

Albocàsser acull durant aquest mes de gener diverses activitats englobades dins de la XXII Dictada Occitana. Així, aquest dissabte dia 12 a les 16h la Casa de Cultura serà la seu del taller de danses occitanes per a totes les edats a càrrec de Vicent de Quart. A continuació, en l’Espai Museu de la Vileta hi haurà un taller de rondalla dirigit per Toni Navarro.


A més, el divendres 25 la Casa de Cultura acollirà una xocolatada a les 18.30h i ball folk amb el grup Ball a Dos des de les 19h.


La festa continuarà el dissabte 26 en l’ermitori de Sant Pau. Així, a les 11.30h serà la Dictada Occitana a la qual precediran i seguiran diverses activitats com la presentació de la revista Paraula d’Òc a les 11h i les taules redones “Aragó Terra d’Òc? amb Josep Carles Laínez i “Una koiné lingüística panoccinatana, és possible? a càrrec de Roger Mira des de les 12h.


La jornada continuarà amb la proclamació dels guanyadors i la interpretació de l’himne “Se canta”, un menjar de germanor baix prèvia reserva en el 659 61 59 84 i ball folk amb el grup Els Bons Homes.

Així mateix, la Casa de Cultura acollirà a les 22h un sopar popular i una Jam Session.