Albocàsser acollirà un curs de direcció de banda i didàctica d’assaig

238
Curs direcció de banda a Albocàsser
Curs direcció de banda a Albocàsser

El pròxim curs 2020/2021, Albocàsser serà seu del Curs de Direcció de Banda Amateur i Didàctica d’Assaig. Per a fer-ho possible, es compta amb la col·laboració de la Associació Musical Santa Cecília d’Albocàsser i la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Albocàsser.

Així, el curs comptarà amb una part pràctica que es realitzarà a l’Auditori d’Albocàsser amb la col·laboració de la Unió Musical i una part teòrica que es desenvoluparà a l’ermitori de Sant Pau. Al final el curs, el mes de juliol, està prevista la realització d’un concert de clausura.

A més, l’alumnat té la possibilitat de matricular-se en modalitat activa o oïdora, depenent si participarà o no en les parts pràctiques.

Els professors titulars del curs són els directors de banda Juan Conill, director de la Associació Musical Santa Cecília d’Albocàsser i de Grups de Cambra, i Juan F. Ballesteros, director de banda, orquestra i cor, productor musical i escriptor.

Cal indicar que l’Ajuntament d’Albocàsser es reunirà pròximament amb responsables de Cultura de la Diputació de Castelló a la recerca de patrocini i col·laboració de la institució provincial.