Albocàsser acollirà la 16ª edició de la Festa per la Llengua

166
PUBLICITAT
  • El proper 4 de maig es podrà gaudir de la cultura valenciana amb activitats per a tots els públics

La XVI edició de la Festa per la Llengua arribarà a Albocàsser el dia 4 de maig. Aquesta jornada estarà organitzada per l’Ajuntament d’Albocàsser, junt amb Escola Valenciana, Maestrat viu, el CEIP Joan de Brusca, el CES Alt Maestrat, Alt Maestrat Centre de Desenvolupament Rural i la Banda Juvenil d’Albocàsser, en col·laboració amb la Diputació de Castelló.

La jornada començarà amb el muntatge de paradetes a la zona del Barranc d’Albocàsser. Seguidament, la Banda Juvenil del municipi inaugurarà la Festa. Així mateix, al llarg de tot el matí es durà a terme un taller de Pilota Valenciana i una partida al carrer La Murà. En acabar, es farà entrega dels guardons del concurs de portades i logotips de la XVI Festa per la Llengua. Els dissenys presentats es podran visitar en una exposició que estarà oberta durant tot el dia a la Casa de la Cultura. Després, es faran uns parlaments institucionals i la lectura del manifest. A continuació, Canta Canalla oferirà un concert al Barranc, aquest està emmarcat dins del cicle musical valencià ‘La Gira 2024’. Finalment, es conclourà la jornada amb l’actuació de la Conlloga Muixeranga de Castelló.

A banda d’aquesta jornada, la Festa per la Llengua conta també amb dues activitats prèvies que es celebraran els dies 19 i 20 d’abril. El divendres tindrà lloc una tertúlia literària sobre ‘L’acabadora’, de Michela Murgia. I el dissabte s’obrirà la Fira del Llibre i es duran a terme activitats com presentacions i contacontes, el lliurament dels Premis Sambori i un vermut literari. A més, hi haurà parades amb libres de la llibreria Papeleria.com i de l’editorial Lletra impresa edicions.