Albocàsser acollirà a Coral Herrera i les seues ‘eines per a estimar-se bé’

194
PUBLICITAT

El dissabte 26 de novembre, Coral Herrera Gómez -escriptora, investigadora, professora i comunicadora feminista espanyola, coneguda per la seua anàlisi i crítica de l’amor romàntic-, visitarà Albocàsser per a oferir la conferència ‘Estimar és cuidar: Eines per a estimar-se bé’.

La xarrada, que s’engloba dins de les activitats que l’Ajuntament d’Albocàsser i la Mancomunitat Alt Maestrat organitzen amb motiu del 25N (Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra les Dones), tindrà lloc a l’auditori municipal a les 18h. L’entrada és gratuïta i no es requereix cap tipus d’inscripció prèvia.

Durant la conferència, Herrera ensenyarà eines per a viure una vida lliure de dependència emocional i violència. “Coral Herrera és molt coneguda pel seu llibre ‘Dones que ja no pateixen per amor’ i la seua manera d’explicar com es pot voler a algú de manera sana per a les dues parts, trencant el mite de l’amor romàntic. El dia 26 podrem conéixer-la, escoltar-la i parlar amb ella en finalitzar la xarrada, una oportunitat única per a joves i adults d’Albocàsser i altres localitats que no vulguen perdre’s aquesta oportunitat” afirma la regidora d’igualtat de l’Ajuntament d’Albocàsser, Alina Covaci.