Albocàsser accelera en la construcció de l’institut-escola amb la Generalitat

427
Reunió entre Albocàsser i GVA
PUBLICITAT

L’alcaldessa d’Albocàsser, Isabel Albalat, i la regidora de Benestar Social i Igualtat, Alina Covaci, s’han reunit a València amb el Director General d’Infraestructures Educatives de la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana, Victor García, per a continuar avançant en el projecte de construcció de l’institut-escola que està previst segons els plans d’inversió del programa autonòmic ‘Edificant’.
 
La fase inicial del pla traçat entre consistori i Generalitat, corresponent a l’avantprojecte que ja està redactat, segueix pendent de revisió per l’ens autonòmic. Per això, Albocàsser demana la seva ràpida aprovació per a accelerar el projecte i continuar amb el pròxim tràmit: sol·licitar la delegació de competències sobre la construcció. Aquest transvasament de poder s’espera poder realitzar-se al gener del 2023. A partir d’ací, s’iniciaria la licitació de la redacció final del projecte que, al seu torn, donaria pas a la fi d’any a la licitació de la construcció.
 
“Per a Albocàsser és una prioritat construir l’institut-escola i per això estem controlant i revisant contínuament els avanços administratius amb Generalitat. Agraïm a la Direcció General d’Infraestructures Educatives el seu treball i dedicació al nostre projecte i la seva sensibilitat amb els serveis bàsics que es mereix el territori rural. Volem, des d’Albocàsser, tenir la competència per a treballar insistentment sobre l’edifici i accelerar el seu procés de construcció”, ha explicat Isabel Albalat, alcaldessa d’Albocàsser.