Alberto Torres Pitarch, protagonista a la web de la Wageningen University

0
1641

-Xavier Tena Vidal- Aquest investigador amb arrels a Vilafranca i Ares apareix aquestos dies a la pàgina web d’aquesta universitat holandesa

Alberto es va graduar al 2015 i després de fer cursos a Dinamarca i Hongria i la tesi de de pràctiques entre Canadà i Dinamarca. Actualment treballa d’estudiant de doctorat a Irlanda.

Alberto Torres Pitarch explica així la seua experiència:

“Tota l’educació rebuda i l’experiència adquirida en el programa EM-Sanf ha estat crucial per aconseguir aquesta posició de doctorat. Em vaig inscriure al programa EM-Sanf a causa del meu interès en la investigació i nutrició animal. Vaig començar a la Universitat d’Aarhus (UA) a Dinamarca i vaig continuar a la Universitat de Debrecen (UD) a Hongria. A les pràctiques que vaig fer una estada de recerca sobre els probiòtics per al govern de Canadà en Agricultura i Agroalimentació de Canadà (Sherbrooke, Quebec). Vaig continuar treballant sobre els probiòtics com a additius per a pinsos per a porcs durant la meva tesi, aquesta vegada en Foulum UA, en un projecte tant de l’empresa Chr Hansen i la Universitat d’Aarhus. Després de la meva graduació vaig decidir seguir investigant, així que vaig començar un doctorat en l’alimentació animal a Irlanda en Teagasc i el University College de Dublín. Tota l’educació d’alta qualitat en un ambient internacional va ser crucial per aconseguir la meva posició actual de doctorat. A més d’això, viure dos anys amb persones de diferents països, cultures, religions i perspectives de la vida és una cosa que s’aprèn de tant com de la millor classe. Mai oblidarem totes les experiències que hem viscut junts. Jo definiria EM-Sanf com un programa que s’està construint una xarxa valuosa que ajudarà a alimentar el món en una forma sostenible”